Politica de Confidentialitate si A­­­­­­cordul Utilizatorului
Sunetim respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la utilizatorii sai. Scopul nostru este acela de a va oferi o experienta personalizata a navigarii in siteurile carora le furnizam si administram continutul, experienta care sa va puna la dispozitie informatiile, resursele si serviciile care sunt relevante si utile dvs. In atingerea acestui scop, uneori colectam informatie de la utilizatorii nostri in timpul vizitelor acestora, pentru a putea intelege care sunt lucrurile care ii diferentiaza de miile de alti utilizatori care ne acceseaza informatiile si serviciile. De asemenea, datorita faptului ca resursele publicitare sunt cele care mentin inca neatins caracterul gratuit al unora din informatiile prezentate de noi, colectarea informatiilor personale de la dvs. (nume, e-mail, preferinte etc.), este o necesitate pentru adaptarea spatiului nostru publicitar la preferintele dvs.
Prezentul acord de confidentialitate se refera la modul in care sunt gestionate datele dumneavoastra personale pe site-ul www.sunetim.ro (denumit in continuare „SITE” sau „Sunetim”). Va rugam sa cititi prevederile prezente mai jos vis a vis de informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra (numit de acum inainte „User” sau „Utilizator”).
VA RUGAM SA CITITI ATENT ACEST ACORD DE CONFIDENTIALITATE. ACCESAND SAU UTILIZAND SITE-UL LUATI LA CUNOSTINTA CA ATI CITIT, INTELES SI SUNTETI DE ACORD CU TOTI TERMENII ACESTUI ACORD DE CONFIDENTIALITATE SI CU TOTI TERMENII SI CONDITIILE ACESTUI SITE. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI VA RUGAM SA PARASITI SITE-UL SI SA NU-L ACCESATI SAU UTILIZATI.
1. Schimbari aduse Acordului de Confidentialitate
Daca decidem sa schimbam termenii acestui acord de confidentialitate, vom posta schimbarile pe aceasta pagina, pe pagina principala („homepage”) si in alte locuri unde credem ca ar trebui sa fie vizibile modificarile aduse astfel incat sa fiti constient de ce informatie colectam, cum o folosim si in ce circumstante, daca exista, decidem sa o facem publica.
Ne rezervam dreptul de a modifica acest acord oricand. Din acest motiv va invitam sa-l cititi frecvent. Daca exista schimbari materiale ale acestui acord va vom notifica aici, prin email sau prin postarea modificarilor pe hompage.
2. Tipuri de informatii colectate si felul in care folosim informatia colectata
Colectam doua feluri de informatie referitoare la Utilizatorii SITE-ului: informatie identificabila personal si informatie care nu este identificabila personal.
Informatia Identificabila Personal. Informatia Identificabila Personal este informatie care identifica in mod specific Utilizatorul. Cand folositi in mod specific SITE-ul, cum ar fi sa creati un cont, comandati un produs sau serviciu din partea noastra sau a partenerilor nostri, introduceti continut sau / si postati continut in forumuri, pagini ale produselor, participati la un concurs, completati un studiu de piata, scrieti o recenzie, ne trimiteti noua sau partenerilor nostri parerile dumneavoastra, ne cereti informatii in legatura cu produs sau serviciu anume, va inscrieti in lista de newslettere (colectiv numite „Activitati de Identificare”), exista posibilitatea sa va rugam sa puneti la dispozitie anumite informatii despre dumneavoastra.
Efectuarea Activitatilor de Identificare va este optionala. Daca totusi incepeti o Activitate de Identificare va vom ruga sa ne puneti la dispozitie numele dumneavoastra, cum ar fi numele si prenumele, adresa de email, adresa de corespondenta, numarul de telefon, data nasterii si/sau altele. In functie de activitate, o parte din informatia pe care o solicitam este obligatorie si o parte o introduceti voluntar. Daca nu introduceti informatiile obligatorii pentru o activitate specifica care nu se poate desfasura fara aceste informatii, nu va va fi permis sa desfasurati acea activitate.
Folosim informatii identificabile personal pentru a va putea oferi produse si servicii, administra concursuri sau promotii, imbunatati utilizarea SITE-ului, pentru a fi mai eficitenti in eforturile noastre catre promotii mai bune, pentru a analiza cum este folosit SITE-ul, pentru a ne imbunatati produsele si serviciile, si pentru a perfectiona experienta dumneavoastra cu terti. De exemplu, daca trimiteti un email unui reprezentant albero.ro este posibil sa folosim comentariile si feedback-ul dumneavoastra sa spunem altor clienti despre serviciile nostre, si sa folosim comentariul dumneavoastra in materialele noastre promotionale pe SITE-ul nostru. Comentariile dumneavoastra pot contine informatii personale cum ar fi numele dumneavoastra si vom obtine consimtamantul dumneavoastra de a folosi comentariul inainte de a-l face public. In plus, daca folositi SITE-ul pentru a trimite informatii sau un produs altei persoane, e posibil sa stocam in baza de date informatiile dumneavoastra personale. Este de asemenea posibil sa folosim Informatii Identificabile Personal pentru a rezolva dispute, probleme de mentenanta, lucrari administrative, pentru a va contacta, pentru a intari acordurile noastre cu dumneavoastra, incluzand Termenii si Conditiile sau Acordul de confidentialitate ale acestui site, pentru a respecta legea si pentru a coopera cu activitati ale organelor de stat.
Informatie Neidentificabila Personal. Informatia Neidentificabila Personal este informatie care folosita nu poate indica un Utilizator specific. Acest fel de informatie poate include lucruri cum ar fi URL –ul („Uniform Resource Locator”) site-ului pe care l-ati vizitat inainte sa veniti pe site-ul nostru, URL-ul SITE-ului pe care il vizitati dupa ce plecati de pe SITE-ul nostru, tipul de browser pe care il folositi si adresa dumneavoastra IP („Internet Protocol”). Noi si / sau terti autorizati pentru a presta servicii si publicitate pot in mod automat colecta aceasta informatie cand vizitati SITE-ul nostru cu ajutorul unor unelte electronice cum ar fi Cookie-urile si Taguri de tip pixel, asa cum este descris in Sectiunea 4 si 8 a acestui Acord.
Folosim Informatie Neidentificabila Personal sa rezolvam probleme tehnice, sa administram site-ul sa analizam trenduri, sa culegem date demografice, sa ne supunem legii si sa cooperam cu activitati ale organelor de stat. Este posibil de asemenea sa impartim aceste informatii cu terti nostru autorizati pentru a presta servicii si publciitate, pentru a masura eficienta per total a publicitatii noastre online, continut si programare.
3. Cum impartim Informatie Identificabila Personal
Nu vom vinde, inchiria, imparti sau schimba Informatiile Identificabile Personal cu altcineva decat astfel:
Este posibil sa impartim informatii cu Comerciantii de pe internet. Din cand in cand, punem la dispozitie oferte din partea unor anumiti comercianti (colectiv numiti „Comercianti de pe internet”) care, ca parte a ofertei, cer informatii despre clientii InternetCorp care au cumparat oferte, pentru a ajuta la reintoarcerea clientilor si pentru a cumpara din nou. In acele cazuri impartim o parte din Informatiile Identificabile Personal cu Comerciantii de pe Internet. Impartirea Informatiei ii ofera posibilitatea Comerciantului de pe internet sa va faca oferte in mod direct, in functie de deciziile lor. Totusi, vom imparti Informatii Identificabile Personal cu un Comerciant de pe internet doar daca incepeti o Activitate Identificabila Personal, si atunci doar Comerciantului de pe internet care este implicat in acea Activitate. Renuntam in mod specific la orice responsabilitate si obligatie pentru actiunile unui astfel de Comerciant de pe internet. Desi sunt informati ca au voie sa comunice cu dumneavoastra doar in scopurile precise ale campaniei speficice de pe internet, nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru actiunile Comerciantului de pe internet, si actiunile Comerciantului de pe internet nu sunt controlate de noi.
Putem imparti informatii cu Terti Autorizati in Prestari de Servicii. Punem la dispozitie servicii si produse prin terti. Acesti „Terti Autorizati in Prestari de Servicii” efectueaza activitati in numele nostru, cum ar fi trimiterea si distribuirea programelor nostre administrative si promotionale. E posibil sa impartim Informatia Identificabila Personal cu Prestatori de Servicii pentru a duce pana la realiza comenzi, pentru a trimite pachete, pentru a trimite scrisori fie prin posta fie in format electronic, pentru a administra concursuri si promotii, pentru a inlatura informatii repetitive in listele de clienti, analiza date, pentru a pune la dispozitie asistenta in marketing, pentru a pune la dispozitie rezultate la cautari si link-uri, pentru a procesa plati prin carti de credit, pentru a utiliza SITE-ul, pentru a face mentenanta si pentru a oferi asistenta clientilor. Putem de asemenea sa colectam informatii personale de la persoane sau companii („Afiliati”) cu care avem relatii de business si e posibil sa impartim datele dumneavoastra cu Prestatori de Servicii pentru a realiza scopurile noastre administrative. Spre exemplu, cand comandati un serviciu, dam informatiile referitoare la cartea dumneavoastra de credit catre Banca care a emis cardul pentru a confirma plata serviciului si, daca este cazul, vom da adresa dumneavoastra serviciului de livrari pentru a va putea livra serviciul. In aceeasi masura exista posibilitatea sa impartim datele unui Afiliat cu banca noastra pentru a efectua plati. Incurajam Comerciantii de pe internet si Tertii Autorizati in Presari Servicii sa adopte si sa anunte politicile noastre de confidentialitate. Insa, folosirea Informatiilor Identificabile Personal de catre acestia este guvernata de politicile lor de confidentialitate si nu se afla sub controlul nostru.
Este posibil sa impartim datele dumneavoastra intr-un transfer de afaceri. Ca in orice afacere exista posibilitatea sa fuzionam cu sau sa fim cumparati de o alta companie. Daca este cazul, compania succesoare va achizitiona si datele pe care le intretinem, incluzand Informatii Identificabile Personal. Totusi, Informatiile Identificabile Personal vor ramane sub regulile acesturi Acord De Confidentialitate.
4. Cum impartim Informatiile Neidentificabile Personal
Este posibil sa impartim Informatii Neidentificabile Personal cu Parteneri, Afiliati sau Prestatori de Pubilictate. Fe exemempu putem imparti date demografice agregate (care nu includ date personale) cu Terti Prestatori de Publicitate sau cu Companii de Advertising.
Folosim Companii de Advertising pentru a servi anunturi cand vizitati SITE-ul. Aceste companii pot folosi informatii neidentificabile personal despre vizitele dumneavoastra pe site-ul acesta sau pe alte site-uri pentru a putea pune la dispozitie, prin intermediul tag-urilor de retea, anunturi despre bunuri si servicii care s-ar putea sa va intereseze.
5. Corectarea si actualizarea datelor personale
Credem ca ar trebui sa aveti posibilitatea sa accesati si sa editati Datele Dumneavoastra Personale pe care ni le puneti la dispozitie. Puteti schimba oricare dintre Informatiile Identificabile Personal fie inregistrandu-va in contul dumneavoastra si accesand sectiunea profilul meu, fie trimitandu-ne un mail la ionut_doroi@yahoo.com. Va rugam sa specificati numele, adresa de corespondenta si emailul dumneavoastra nou pentru a putea actualiza datele.
Va incurajam sa actualizati prompt datele dumneavoastra personale daca exista schimbari. Puteti cere sa stergem datele personale asociate contului dumneavoastra, insa, pentru ca tinem istoria tranzactiilor trecute, nu puteti sterge informatiile asociate cu tranzactii trecute desfasurate pe SITE. In plus, e imposibil sa stergem toate datelele personale in mod complet din SITE pentru ca facem periodic salvari („backup”) ale bazei de date.
6. Variantele Utilizatorului in privinta culegerii si utilizarea datelor
Asa cum am precizat mai sus, puteti oricand sa alegeti sa nu puneti la dispozitie datele dumneavoastra, desi este posibil sa fie nevoie de ele daca doriti sa efectuati o activitate specifica pe SITE.
Ca o conditie a cumpararii produselor si serviciior noastre, prin inregistrarea pe site acceptati faptul ca va vom trimite mesaje Administrative si Promotionale. Va vom trimite informatii referitoare la activitatea contului dumneavoastra si la cumparaturile si actualizarile produselor si promotiilor noastre. Nu puteti sa selectati sa nu primiti mesaje Administrative. Mesajele Administrative sunt legate de activitatea Utilizatorului pe SITE, si poate contine emailuri sau mesaje privind contul, cererile sau intrebarile unui anumit User, sau si cumparaturile produselor si serviciilor prezente pe SITE. In contrast cu Mesajele Administrative, insa, aveti posibilitati in ceea ce priveste Mesajele Promotionale. Mesajele Promotionale fac publicitate produselor si serviciilor noastre, incluzand promotii exclusive si alte oferte, si / sau produselor sau serviciilor Afiliatilor sau Prestatorilor de Advertising. Dca nu doriti sa primiti Mesaje Promotionale din partea noastra, puteti opta sa nu mai primiti Mesaje Promotionale oricand dupa ce va creati cont trimitandu-ne un email la ionut_doroi@yahoo.com, cu titlul „UNSUBSCRIBE” sau apasand butonul specific de la sfarsitul emailurilor noastre. Cand ne scrieti va rugam sa includeti datele dumneavoastra de contact si ce Mesaje Promotionale nu mai doriti sa primiti. In cazul Mesajelor Promotionale primite prin SMS, in cazul in care ati completat pe SITE un numar valid de telefon mobil, puteti de asemenea sa va dezabonati trimitand un mesaj tarifat conditiilor operatorului Dumneavoastra.
7. Securitatea Datelor
Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Sunetim nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Sunetim nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “log off” / “sign out” din contul dvs. Din cadrul serviciilor online oferite de Sunetim la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de Sunetim.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Sunetim nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.
8. Urmarirea Datelor
Cookie-uri. In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, Sunetim poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookie-uri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.
Cookieurile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.
Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.
Alte dispozitive de urmarire. Este posibil sa folosim si alte tehnologii care sunt standard in industrie cum ar fi Tag-uri Pixel pentru a urmari felul in care folositi paginile SITE-ului si promotiile sale, sau putem sa lasam Terti sa foloseasca aceste dispozitive electronica in numele nostru. Tag-urile pixel sunt imagini mici plasate pe anumite pagini din SITE-ul nostru, sau in emailurile noastre care ne ingaduie sa determinam daca ati efectuat sau nu o actiune specifica. Cand accesati aceste pagini sau deschideti sau dati un click intr-un email, Tag-ul Pixel generaza date neidentificabile personal pentru acea actiune. Tag-urile Pixel ne ajuta sa masuram si sa intelegem mai bine cum se comporta visitatorii pe site si ce trafic exista generat de ei, si de asemenea ne ofera posibilitatea sa masuram cat de eficiente sunt promotiile noastre. Este posibil sa folosim aceste dispozitive si oferite de Afiliatii si Partenerii nostri de Marketing pentru aceleasi scopuri.
Detalii despre ce cookie-uri folosim gasiti in sectiunea de mai jos.
9. Politicile de Confidentialitate ale Partenerilor
Acest acord de confidentialitate eset adresat doar utilizarii SITE-ului. Alte site-uri care ar putea fi accesibile prin SITE au propriile politici de confidentialitate si coletare de date. Daca ajungeti pe un astfel de site va rugam sa cititi Acordul De Confidentialitate a site-ului respectiv. Nu suntem responsabili pentru politicile sau practicile a altor site-uri.
10. Alte detalii
Potrivit cerintelor Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor in conditiile legii. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastră de e-mail.
11. Contact
– Email de contact: ionut_doroi@yahoo.com